Jubileumi ajándék ötletek a mérföldkövek méltó megünneplésére2023-11-24

Egy céges évforduló, a cég fennállásának sokadik születésnapja nem kis dolog, különösen nehéz piaci viszonyok között. Egy sikeres vállalkozás működtetése azonban nemcsak a vezetőség erőfeszítésein múlik, hanem egy egész csapat közreműködésén, odaadásán. A céges jubileumi ajándékok remek lehetőséget jelentenek, hogy a cégvezetés kifejezze háláját és megbecsülését a munkavállalók, az üzleti partnerek, illetve a hűséges ügyfelek felé. Cikkünkben adunk pár hasznos tippet és megfizethető jubileumi ajándék ötletet, hogy méltó módon ünnepeljétek meg a jeles eseményeket vállalkozásotok életében.

jubileumi-ajandek-otletek.jpg

Miért fontos a céges jubileum megünneplése?

Egy sikeres vállalkozás nem működhet a benne dolgozók kemény munkája nélkül. Egy üzleti évforduló megünneplése tökéletes alkalom arra, hogy köszönetet mondj az alkalmazottaidnak az erőfeszítéseikért, az ügyfeleknek pedig az együttműködésért. De milyen előnyökkel jár még az üzleti évfordulók megünneplése?

  • Az új mérföldkő elérése azt mutatja, hogy munkatársaid tudják, hogyan kell sikeres vállalkozást működtetni, ami erősítheti a brandet. Ez nemcsak az új ügyfelek megtalálásához és az értékesítés növeléséhez járulhat hozzá, hanem a munkaerőtoborzáshoz is, hiszen sikeres, nagy múltú cégként vonzóbb leszel a munkaerőpiacon is.
  • Egy évforduló remek alkalom új célok bejelentésére, és tökéletes PR-lehetőséget kínál a hírveréshez. Egy olyan esemény, amely kiemeli a mérföldkőnek számító évet és új irányokat jelöl ki a vállalkozás számára, beszédtémát teremthet az iparágban és a célcsoportodban, ami tovább erősítheti az ismertséget.
  • A jubileum emellett további növekedésre sarkall, hiszen arról tesz tanúbizonyságot, hogy az eddig erőfeszítések nem voltak hiábavalóak, és ha már eddig eljutott a cég, kemény munkával további sikerek várhatnak rá.

Miért hasznos a céges jubileumi ajándék?

  • A céges jubileumi ajándékok lehetőséget kínálnak, hogy a cég kifejezze köszönetét az alkalmazottak munkájáért, ezáltal  megerősítheti a munkatársakban az elismertség érzését és megszilárdíthatja a munkahelyi közösséget is.
  • A jubileumi ajándékok segíthetnek erősíteni az alkalmazottak lojalitását, hiszen ezek a gesztusok azt mutatják, hogy a cég értékeli a hosszú távú szolgálatot.
  • Egy minőségi ajándék a vállalkozás imázsát is növeli, hiszen az ügyfelek, a partnerek és a szélesebb közönség előtt is mutathatják a szervezet elkötelezettségét és háláját az alkalmazottai iránt, ami pozitív hatással lehet a cég hírnevére.

Mutatós céges ajándékok, kreatív jubileumi ajándék ötletek

A céges ajándékok igenis lehetnek kreatívak, különlegesek és mutatósak, és egyáltalán nem szükségszerű, hogy sablonosak legyenek.

  • Válassz olyan irodaszereket, amelyek stílusosak, és feldobhatják a munkahelyi környezetet. Ezek lehetnek minőségi írószerek, design füzetek, noteszek, vagy céges logóval ellátott tolltartók is. Ha a céglogódat egy olyan kreatívba ágyazod, amitől az ajándékod trendivé válik, akkor sokszor és szívesen fogják használni.
  • Az okos eszközök és kiegészítők mindig népszerűek. Az okosóravezeték nélküli fülhallgató vagy bluetooth hangszóró modern és hasznos ajándékok, amelyekkel örömet szerezhetsz a munkatársaknak. Ezeken a logó elhelyezése inkább legyen diszkét.
  • Keress olyan ajándékokat, amelyek segítik a kikapcsolódást és a pihenést. Ez lehet például  ?terápiás csomag? minőségi teával, füzettel és hangszóróval vagy egy ?Hófehérke csomag?  sportpalackkal és powerbankkel. Ne felejts el, hogy minden tartós ajándékon szerepeljen a  céges üzeneted, mert az ajándékkal ismertséget és mélyebb márkabevésődést vásárolsz.

A karácsonyi céges ajándék legyen praktikus és hasznos.

Forrás: Reklámajándék.hu saját fotó

Céges ajándék ötletek a Reklámajándék.hu-tól

Az ajándékok keresgélése gyakran végtelen órákon át tartó internetes kutakodással jár, ez pedig elvesztegetett időt jelent, amelyet munkatársaid érdemi munkára fordíthatnának. Az igényeidre szabott céges ajándékcsomagok viszont időt és pénzt takaríthatnak meg számodra. Kéréseid alapján és költségvetésed keretein belül tanácsot adunk, hogy milyen csomagösszeállítás lenne a legmegfelelőbb vállalkozásod számára, így a legjobb ár-érték arányt kaphatod a pénzedért. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi több mint 30 éves tapasztalatunk segítségével elvégezzük a feladatot a terméktervezéstől kezdve a csomagoláson át a szállításig. Jelentős raktárkészletünknek hála, nálunk biztosan megtalálod, amire szükséged van, legyen az akár céges karácsonyi ajándék vagy bármilyen reklámajándék vállalkozásod népszerűsítéséhez. 

Tipp: A jubileumi ajándék ötletek mellett szeretnél egyéb hasznos tippeket kapni? Akkor olvasd el a repi ajándék ötletek témájában készült blogbejegyzésünket. Ha pedig bajban vagy az év végi céges ajándékozással, remélhetőleg segíthetünk Neked a céges karácsonyi ajándék ötletek kapcsán írt cikkünkkel.

Kiemelt kép forrása

https://www.freepik.com/free-photo/close-up-glasses-with-champagne_11728438.htm


 


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024

Logózott, emblémázott ajándékok cégeknek 33 év szakmai garanciájával
4 100 partnerünknek, naponta 25 000 emblémázott termék


Reklámajándék.hu Kft. © 1991-2024
Kapcsolatokat SzÉpítünk!
PHP: 0.182s | SQL: 0,023s | 2024-05-02 09:13:40